Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Ord kan krossa betong" by Masha Gessen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Ord kan krossa betong

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ord kan krossa betong
  • Author : Masha Gessen
  • Release Date : January 08, 2014
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,Politics & Current Events,Arts & Entertainment,Music,
  • Pages : * pages
  • Size : 1259 KB

Description

För första gÄngen berÀttas hela historien om Pussy Riot, punkgruppen som med ett hÀpnadsvÀckande mod gjorde uppror mot Putins Ryssland och kastade ljus över det ryska samhÀllets brist pÄ demokratiska rÀttigheter.
Den 21 februari 2012 i Kristus FrÀlsarens katedral i Moskva framförde fem unga kvinnor den nu historiska bönen om att frÀlsa det ryska folket frÄn Vladimir Putin. Tre av dem fÀngslades och anklagades för huliganism. Den efterföljande rÀttegÄngen blev en vÀrldshÀndelse och bevakades intensivt av internationell press. Kvinnorna dömdes till tvÄ Ärs fÀngelse.
MÀnniskor vÀrlden över, dÀribland celebriteter som Patti Smith, Paul McCartney och Madonna, har uttryckt sitt starka stöd för Pussy Riot.
Masha Gessen skildrar i boken hur Pussy Riot kom till och vilket inflytande punkkollektivet har fÄtt inte bara i Ryssland, utan i hela vÀrlden. Genom djuplodande intervjuer fÄr vi en unik inblick i medlemmarnas liv. Det Àr en lika personlig som politisk berÀttelse om kreativitet, mod och aktivism i ett av vÀrldens mÀktigaste lÀnder.


Download Books "Ord kan krossa betong" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "[Download] "Ord kan krossa betong" by Masha Gessen ~ eBook PDF Kindle ePub Free"